תפריט
אירועים

שלישי בריא- חיטה וגלוטן

לטופס הרישום/תשלום לחצו כאן

סדרת הרצאות על עקרונות התזונה הטבעית למניעת מחלות ודרכי התמודדות במצבי מחלה.
נושא ההרצאה השבוע:
  • החיטה הינה מצרך מרכזי בתזונת האדם. ממנו מכין האדם לחם, עוגות, פסטות שונות ועוד. עד כמה נכון לה להיות במרכז הבמה? בהרצאה לשאלת הגלוטן, מי צריך להימנע ומדוע? (לא רק חולי ציליאק!)  מהן החלופות השונות.
 
המרצה מספר על עצמו:
אליהו שכטר עוסק בחינוך, מרצה במכללות, נטורופת ובעל קליניקה לרפואה טבעית כ 15 שנה. בקליניקה מטפל במגוון אתגרים פיזיים ורגשים, שבדרך כלל קשורים זה לזה.
מלווה אנשים בתהליכי ריפוי טבעיים, מרצה ומנחה להעלאת המודעות ולימוד של הריפוי הטבעי. 
אני מאמין שדרך הטיפול אנחנו יוצרים מודעות חדשה, ושינוי ההרגלים שלנו בהתאם.
במהלך השנים הרבות שבהם אני מטפל צברתי ידע וניסיון טיפולי. ידע זה מועבר גם במסגרת הרצאות וסדנאות לקהל הרחב.
לכל אחד מאיתנו יש כוחות ריפוי טבעיים הזמינים לנו וביכולתנו לעשות בהם שימוש יומי.
הידע שצברתי כולל:  תזונה טבעית, נטורופתיה, סו ג'וק - כלי טיפול של הרפואה הקוריאנית. אירידיולוגיה (אבחון דרך העין), טיפול בשח"ר – שחרור חסמים רגשיים, יצירה וחיזוק של המודעות - ד"ר באך - גילוי וחיזוק האני שבך, התמודדות עם הפרעות קשב.
powered by Art-up